Ey! aurinkovoidespray SPF20

23,95 

(239.5 €/l)

EY! aurinkosuojaspray SPF20 antaa suojan auringon haitallista UV-säteilyä vastaan. Suoja on välitön. Tuotteen raaka-aineet ovat kasvi- ja mineraalipohjaisia eli tuote on fysikaalinen aurinkovoide. Aurinkorasvassa on suojakerroin 20 ja se on vedenkestävä.

EY! -aurinkosuojatuotteet antavat välittömän aurinkosuojan eivätkä ne sisällä mineraaliöljyperäisiä ainesosia, silikonijohdannaisia, PEG-yhdisteitä, synteettisiä säilöntä- tai väriaineita, synteettisiä hajusteita tai parabeeneja. Ne ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta (2023-03-31): 23,95 

Tuotetunnus (SKU): d392bf45-bb6f-4df2-9278-19ef9e0abdd8 Osasto: Brand:

Koko: 100 ml

Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Suihkuta iholle pari pumppausta per käsiteltävä ihoalue. Tuotetta tulee lisätä päivän aikana. Vältä aina keskipäivän kuumimpia hetkiä suorassa auringonvalossa. Mikään aurinkosuojatuote ei korvaa ihon vaatteilla ja asusteilla suojaamisen merkitystä eikä poista tarvetta olla varjossa ja välttää pitkiä aikoja oleskelua suorassa auringonvalossa. Huolehdi erityisesti lasten suojaamiselta auringon haittoja vastaan. Lapsille suosittelemme vain erittäin korkeita suojakertoimia (30-50).

Ainesosat: Dicaprylyl Carbonate, Glycine Soja Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Alumina (Corundum), Canola Oil, Stearic Acid, Oryzanol, Olea Europaea Fruit Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Tocopherol, Parfum, Linalool, Citronellol, Geraniol *sertifioitu luomulaatuinen ainesosa. 20 % kasviraaka-aineista luomulaatuisia.

Valmistaja: Ey!, Saksa