1 Verkkokaupan yhteystiedot

Helsingin Kasvisruokakauppa Oy / Vegekauppa Helsinki
Y-tunnus: 2683464-4
Helsinginkatu 16
00500 Helsinki
p. 050 522 6589
moi@vegekauppahelsinki.fi

2 Toimitustavat

KOTIINKULJETUS

Toimitusalue ja kuljetuskumppani

Toimitamme tuotteita kotiinkuljetuksella pääkaupunkiseudulle. Toimitusalue Helsinki (pl. Suomenlinna), Vantaa, Espoo ja Kauniainen. Kuljetuskumppanimme on A2B, jonka kuljetuskalusto toimii kotimaisella jätteistä tehdyllä biokaasulla ja tuulivoimalla tuotetulla sähköllä. 

Toimitusajat

Toimitukset toimitetaan kotiosoitteeseen tiistaisin ja perjantaisin kello 17-20 välisenä aikana.

Tehty tilaus toimitetaan seuraavana mahdollisena toimituspäivänä. Maanantaina kello 18 mennessä tehty tilaus ehtii tiistain toimitukseen, torstaina klo 18 mennessä tehty tilaus ehtii perjantain toimitukseen mukaan. Jos haluat toimituksen myöhempänä ajankohtana, kirjoitathan siitä tilauksen kommenttikenttää.

Voit muuttaa toimituspäivää tarvittaessa. Muutostoive pitää lähettää sähköpostitse, viimeistään kuljetusta edeltävänä arkipäivänä klo 18 mennessä osoitteeseen moi@vegekauppahelsinki.fi.

Jos verkkokaupassa oleva varastosaldo poikkeaa todellisesta, eikä tuotetta ole saatavilla, Helsingin Kasvisruokakauppa Oy on yhteydessä tilaajaan. Tilaaja voi valita: 

  • Tilaus toimitetaan ilman puuttuvaa tuotetta, jolloin puuttuvan tuotteen arvo hyvitetään tilaajalle.
  • Puuttunut tuote korvataan toisella tuotteella.
  • Koko tilaus perutaan.

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ

Voit valita toimitustavaksi noudon myymälästä osoitteesta Vegekauppa Helsinki, Helsinginkatu 16, 00500 Helsinki. 

Lähetämme viestin, kun tilaus on keräilty ja noudettavissa myymälän aukioloaikana.

3 Toimituskulut

Kotiinkuljetuksen toimituskulut ovat kiinteä 9,90 € / tilaus. Jos valitset toimitustavaksi noudon myymälästä osoitteesta Helsinginkatu 16 (click & collect), toimitus- ja käsittelykustannukset ovat 0 €.

4 Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

5 Palautukset

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Jos haluat palauttaa tuotteen/tuotteita, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen moi@vegekauppahelsinki.fi. Ilmoita sähköpostissa tilausnumero, mitä tuotteita haluat palauttaa ja palautuksen syy. Lähetämme sinulle palautusohjeet. Palautuksen toimituskulut tulevat tilaajan maksettaviksi. Emme hyvitä alkuperäisen tilauksen toimituskuluja. 

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

6 Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tutustu rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen täällä.

7 Lahjakortit

Lahjakortit eivät toistaiseksi ole voimassa verkkokaupassa, vain kivijalkamyymälässämme.