Olemme Helsingin ainoa täysin vegaaninen päivittäistavaraliike Kallion sydämessä osoitteessa Helsinginkatu 16. Meiltä löydät niin herkullisia suklaita, karkkeja, makkaroita, vegejuustoja kuin vitamiineja, eläinkokeettomia pesuaineita ja kosmetiikkaa. Toimitamme tuotteitamme kotiovellesi pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa.

Vegaaninen ruoka ei tarkoita luopumista vaan uusien ihanien makujen löytämistä. Tervetuloa etsimään omia suosikkejasi!

Sinun, eläinten ja planeetan palveluksessa!

Helsingin Vegekaupan tiskin ja verkkokaupan takana sinua palvelen minä, kauppias Hannamari.

Suhtaudun ruokaan lievästi sanottuna intohimoisesti. Tavoitteenani on löytää kiinnostavia ja herkullisia tuotteita, joita ei vielä löydy suuremmista marketeista ja luoda tila, johon kaikki ovat tervetulleita ruokavaliosta riippumatta.

Olen itse ollut vegaani vuodesta 2015,  ensisijaisesti eläinoikeussyistä, mutta syitä on toki muitakin kuten tämä koko rakas maapallo. Vegaaniksi ryhtyminen on ollut elämäni paras päätös, sillä nyt elän enemmän omien arvojeni mukaista elämää. Vegaanius ei ole ollut minulle luopumista – olen saanut siitä niin paljon elämääni: uusia makuja, ihania ihmisiä ja tämän rakkaan kaupan, jota olen luotsannut vuodesta 2019.

In tofu we trust

Kauppamme tavoitteena on maailma, jossa eläimiä ei nähdä tuotantovälineinä eikä maapalloa raaka-ainevarastona.

Viime vuosina suurten kauppaketjujen vegaaninen valikoima on kasvanut huimasti ja toivomme, että kehitys jatkuu. Helsinki on muuttunut paljon vegaaniystävällisemmäksi sitten Helsingin Vegekaupan avaamisen jälkeen 2015.

Me etsimme valikoimaamme kiinnostavia ja herkullisia tuotteita, joita ei vielä isoista marketeista saa sekä tarjoamme yhden katon (ja verkkosivun) alla valikoiman hyväksi havaittuja vegaanisia tuotteita erikoisemmista herkuista peruselintarvikkeisiin, kosmetiikkaan ja kodin pesuaineisiin. Maahantuomme kiinnostavia herkkuja Euroopasta ja etsimme pienien valmistajien helmiä Suomesta. Meiltä saat myös vinkit ja apua vegaaniseen ruuanlaittoon.

Vegekauppa Helsinki on osa Vegekauppojen pientä ketjua, johon kuuluu kaksi itsenäisesti toimivaa kauppaa. Etkö asu pääkaupunkiseudulla? No ei huolta! Sinin luotsaama Turun Vegekauppa palvelee Turun Forum-korttelissa ja pyörittää myös koko Suomea palvelevaa vegaanista verkkokauppaa vegekauppa.fi-osoitteessa.